Τα αποτελέσματα των κατατακτηρίων εξετάσεων τμήματος νομικής Θεσσαλονίκης για το ακαδημαϊκό έτος 2023 - 2024 επιβεβαίωσαν ότι το φροντιστήριο νομικής ΘΕΜΙΣ είναι, με μεγάλη διαφορά, το καλύτερο φροντιστήριο νομικής στην Ελλάδα. Ότι είναι το πρώτο σε ποσοστά επιτυχίας. Το φροντιστήριο ΘΕΜΙΣ επιβεβαίωσε και πάλι τη φήμη του με νέες ασύλληπτες επιτυχίες. 

Στους 44 συνολικά επιτυχόντες οι 16 είναι μαθητές του φροντιστηρίου ΘΕΜΙΣ

Δείτε εδώ τους επιτυχόντες μαθητές του φροντιστηρίου ΘΕΜΙΣ

Οι μαθητές του φροντιστηρίου ΘΕΜΙΣ όχι μόνον πέτυχαν την εισαγωγή τους στη νομική με χαρακτηριστική άνεση, αλλά κυριολεκτικά κυριάρχησαν στις πρώτες θέσεις των επιτυχόντων.

Ενδεικτικά:

Ο πρώτος επιτυχών είναι μαθητής του φροντιστηρίου ΘΕΜΙΣ (ο Κωνσταντίνος Κομνηνός που συγκέντρωσε 56,5 μονάδες).  

Στους 5 πρώτους επιτυχόντες, οι 4 είναι μαθητές του φροντιστηρίου ΘΕΜΙΣ (Ο 1ος, ο 3ος, ο 4ος, ο 5ος)

Στους 11 πρώτους επιτυχόντες, οι 8 είναι μαθητές του φροντιστηρίου ΘΕΜΙΣ (Ο 1ος, ο 3ος, ο 4ος, ο 5ος, ο 7ος, η 8η, ο 10ος, ο 11ος). 

Τα αποτελέσματα λοιπόν επιβεβαίωσαν την καθολική κυριαρχία του φροντιστηρίου ΘΕΜΙΣ

Κυριαρχία αναμφισβήτητη, κυριαρχία που αποτελεί φυσιολογικό επακόλουθο της εξαιρετικά υψηλών προδιαγραφών προετοιμασίας των μαθητών μας, κυριαρχία που αποτελεί παράδοση, κυριαρχία που κάθε χρόνο επιβεβαιώνεται από τις εκπληκτικές επιδόσεις των μαθητών μας.

Ενδεικτικό της επί σειρά ετών καθολικής κυριαρχίας του φροντιστηρίου ΘΕΜΙΣ είναι το εξής γεγονός:

Από το ακαδημαϊκό έτος 2004 - 2005 μέχρι και το ακαδημαϊκό έτος 2023 - 2024 από τους 680 συνολικά εισαχθέντες με κατατακτήριες εξετάσεις στη νομική Θεσσαλονίκης οι 361 ήταν μαθητές του φροντιστηρίου ΘΕΜΙΣ. 

Η συνεχιζόμενη σειρά μεγάλων επιτυχιών του φροντιστηρίου νομικής ΘΕΜΙΣ, επιβεβαιώνει ότι η μακρόχρονη και εξειδικευμένη ενασχόλησή του με τις κατατακτήριες εξετάσεις στη νομική συνοδεύεται από άριστα αποτελέσματα.

Και εκ του αποτελέσματος λοιπόν το φροντιστήριο νομικής ΘΕΜΙΣ αποτελεί την άριστη επιλογή για τους ενδιαφερόμενους υποψήφιους.